woensdag 24 augustus 2011

Kraamcadeautje en nieuwe ideeën

Afgelopen zondag op kraamvisite geweest bij vrienden van ons. Hiervoor had ik een hanger gemaakt voor de babykamer. Ik heb me laten inspireren door hun babykamer. En zie hier het resultaat:

Voor de andere zwangere meiden ( ja, we waren met zijn 4en tegelijk zwanger) ligt het kraamcadeautje ook klaar!! Wat dat is geworden, blijft nog even een verrassing... 

In elk geval ligt voor Elke haar broche klaar, die ze graag wou voor haar luiertas. Ook zijn er weer volop nieuwe ideeën. Zoals het maken van een vogelhuislampje voor op onze babykamer en  een speenketting en eigen naamlabels voor al mijn creaties. Zodra die af zijn zal ik een foto plaatsen en zijn er vast wel weer nieuwe ideeën. Ik hou jullie op de hoogte.

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige broche!!! Haal 'm binnenkort op. El

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed bezig Linda!!! Puk en ik zijn helemaal blij met onze mooie hanger!! We weten alleen nog niet waar we hem aan op gaan hangen!!! Vinden hem mooi voor op de babykamer, maar willen hem ook graag aan iedereen showen aan de wandelwagen!!! Kunnen we meteen een beetje reclame voor je maken!! Ha,ha!!!
    Veel succes nog crea thea!!!!! Dikke kus

    BeantwoordenVerwijderen